(Video) Războaiele “mici” ale oamenilor mari

Pentru că am tot amintit de infrastructură, iar despre proiecte sportive (stadioane, terenuri, etc.) am tot vorbit, de-a lungul timpului, am decis să satisfac și curiozitatea microbiștilor, cu câteva fragmente de material video, în care este vorba despre sport.

Despre fotbal, mai exact. Despre orgolii, performanțe (sau contraperformanțe), despre speranțe și reacții, unele dintre ele, poate surprizător, având o valoare mult mai însemnată, în ochii pătimași ai microbistului, decât înșiruirile, poate plictisitoare, de date, cifre și statistici.

Viorel Moldovan, un nume important în fotbalul românesc, actualmente antrenor la echipa de liga I Chindia Târgoviște, a avut astăzi (15 august 2019), alături de președintele clubului Chindia Târgoviște, Marcel Ghergu, o ieșire în fața presei (conferință de presă) în care, pe lângă subiectul Dinamo (n.m.  cum împătimiții de fotbal știu despre ce este vorba, și cum cu precădere lor l-i se adresează acest material, nu am să insist cu amănunte), au vorbit despre pasiune.

A lor și a multora. În cazul de față fotbalul. Cum știu că este un subiect ce interesează am decis să ofer, aici, cea mai mare parte a conferinței de presă amintită, fragmentele nefiind într-o ordine anume, ci structurate mai mult pe logica subiecte-întrebare și răspuns. Așadar:

 

 

1.Situație actuală Chindia Târgoviște (Marcel Ghergu )

2.Viorel Moldovan- “Suntem răniți toți”, “Aș putea să te mănânc cu totul”, “E nevoie de caractere adevărate”

3.Viorel Moldovan- “Aș intra și eu pe teren (n.m. la meciul Chindia-Dinamo)”

4.Viorel Moldovan, despre echipă: “Am ce mai mare încredere”. “Suntem într-o spirală negativă.” “Să nu fi disperat.”

5.Subiectul sensibil- prime bani, întârzieri- Marcel Ghergu, președinte Chindia Târgoviște

Atât. Deocamdată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *