Jucătorii Chindiei infectați cu COVID-19 sunt în continuare bolnavi. Noile teste reconfimă existența virusului

Vești parțial bune de la Chindia Târgoviște (în special pentru fanii echipei de fotbal dâmbovițene). Toți cei patru jucători, ce au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19, în urmă cu o săptămână, au fost retestați, iar noile teste au (re)confirmat existența virusului. Niciun alt caz de infectare nu a fost confirmat însă.

Sursa foto-AFC Chindia Târgoviste (arhivă)

AFC Chindia Târgoviște anunță că, în urma retestării COVID-19 efectuată ieri, 21 octombrie, cei patru jucători depistați cu virusul COVID-19 săptămâna trecută au fost reconfirmați pozitivi. Ceilalți fotbaliști, precum și membrii staff-ului, au teste negative. Jucătorii ale căror teste sunt pozitive nu prezintă simptome și se află în izolare pentru încă șapte zile.

Comunicat de presă AFC Chindia Târgoviște/facebook

Între cei 4 jucători confirmați cu COVID-19, la Chindia Târgoviste, se află toți cei trei jucători împrumutați de la Viitorul Constanța, de echipa dâmbovițeană. Chindia se află pe locul 5 în campionat (după 7 etape) cu un total de 11 puncte.

Chindia va evolua în următoarea etapă (a 8-a, din liga I de fotbal) la UTA Arad, sâmbătă, 24 octombrie, ora 14.00 .

Sursa foto- AFC Chindia/facebook

Și de la gazdele arădene mai mulți jucători sunt indisponibili, pentru partida din data de 24 octombrie, tot din cauza noului coronavirus. La Chindia, ce a mai trecut printr-o perioadă în care parte din lot a fost infectată cu noul coronavirus (luna august 2020), doi dintre cei infectați cu COVID-19 și-au revenit complet. Este vorba de Marian Aioani (portar) și Emil Săndoi (antrenor), la recentele testări aceștia fiind testați negativ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *