(FOTO) S-a încheiat concursul de offroad de la Șotânga. Organizatorii au avut emoții… doar în prima zi

Etapa a 5-a din Campionatul Național de Off Road s-a încheiat duminică ( 10 octombrie) la Șotânga, în apropiere de Târgoviște, cu momentul cel mai așteptat, de către participanții la concurs, cel al decernării premiilor.

Consursul, organizat de cei de la CORB 44 (toate detaliile aici- Valahia Media) nu a debutat, în 2021, sub cele mai bune auspicii (dincolo de restricțile impuse din cauza epidemiei de covid-19). Asta pentru că, încă din prima zi a concursului, organizatorii au trecut prin mari emoții, după ce un concuresnt s-a răsturnat cu mașina.

Este vorba de tânăr de 28 de ani ce s-a răsturnat cu mașina pe care o conducea, în timpul concursului.

Sursa foto- ISU Dâmbovița

“Pompierii de la ISU Dâmbovița au intervenit, prin detașamentul Târgoviște, după ce au fost solicitați, pentru a acorda primul ajutor unui bărbat rănit. Accidentul s-a produs într-o zonă accidentată, din comuna Șotânga, în timpul unui concurs de offroad. Persoana accidentată a fost adusă de organizatorii concursului până la ambulanță SMURD, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Ulterior victima a fost preluată de echipajul SAJ Dâmbovița care a transportat-o la UPU Târgoviște.

Au precizat reprezentanții ISU Dâmbovița.

Ulterior acestui eveniment însă, concursul s-a desfășurat fără incidente, iar zona de desfășurare s-a ridicat, din nou, la înălțimea așteptărilor, oferind concurenților exact ce se așteptau (vezi foto) pentru a testa bolizii și capacitațile personale.

În dimineata zilei de 10 octombrie s-a pus punct, printr-o festivitate de premiere a câștigătorilor, și ediției din acest an a competiției, ce a devenit deja o tradiție pentru iubitorii de offroad din Dâmbovița, dar nu numai pentru aceștia.

Fotografiile vorbesc de sine ( Sursa foto articol CORB 44/Facebook).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *