Fa-bu-los! Judecătoria Târgoviște (re)inaugurată a doua oară, în decurs de o săptămână. Unicat în lume!

Facem, ce facem, la Târgoviște, și reușim cumva “să luăm fața” lumii întregi! De la orașul cu parolă (marcă înregistrată a PSD-Dragnea), la plimbatul de moaște ortodoxe pe străzile orașului, ca să fugă covid-ul, cu suplimentul “stației” în fața celei mai mari unități medicale din Dâmbovița (tot pentru a vindeca de COVID-19), Târgoviștea bifează, pe zi ce trece, câte o bornă greu de atins, în alte părți. De parcă cineva ar vrea să înlocuiască Caracalul în conștiința popular-românescă. Cu orice preț!

Foto: Miting PSD la Târgoviște (19 mai 2019). Ziua când, pentru a intra în zona centrală a orașului (cu mașina), a fost necesară o parolă, ce era spusă reprezentanților forțelor de ordine (parolă stabilită de PSD).

Foto: 16 aprilie 2020 (în plină pandemie covid-19), Racla cu moaștele Sf. Nifon (BOR) este adusă în fața Spitalului Județean din Târgoviște. Cadrele medicale sunt scoase în fața spitalului pentru a se ruga la moaște!!

Foto:Inaugurare sediu Judecătoria Twrgoviște (14 noiembrie 2023)

În data de 20 noiembrie 2023, sediul renovat al Judecătoriei Târgoviște (fonduri de la CNI) a fost inaugurat. De fapt, a fost reinaugurat, de către reprezentanții Prefecturii Dâmbovița (Probabil și Primăria Târgoviște, dar și Arhiepiescopia Târgoviștei. Aceste două instituții nu au făcut niciun anunț oficial, doar au apărut în poză, prin reprezentanți). Așa, cel puțin, a sunat anunțul Instituției Prefectului Județului Dâmbovița:

Foto: Captură pagina facebook/ Prefectura Dâmbovița ( 20 noiembrie 2023)

Spune Prefectura că doar după “descălecarea” Prefecturii (n.m.reprezentanții PSD din Prefectura Dâmbovița, mai corect spus) se va putea înfăptul un act de Justiție așa cum este normal. Adică nu din data de 14 noiembrie (cu 6 zile în urmă) când Ministrul Justiției (Alina Gorghiu), de la PNL, venise să taie panglica inaugurării. Ce e drept, atunci, adică în 14 noiembrie, reprezentanții PSD Dâmbovița (probabil neinvitați la eveniment) nu reușiseră să facă planul (la poze), așa că s-a mai organizat o inaugurare.

Sursa foto: Prefectura Dâmbovița/ Facebook. Imagine din data de 20 noiembrie 2023, de la (re)inaugurarea Judecătoriei Târgoviște

Foto: Inagurarea Judecătoriei Tărgoviște (ministrul Justiției, Alina Gorghiu), din 14 noiembrie 2023

Acum, că reprezentanții Prefecturii Dâmbovița (segmentul PSD, cel puțin) se consideră mai reprezentanți ai Guvernului României decât Ministerul Justiției și, în consecință, au decis că trebuia să aibă și ei momentul de glorie, imortalizat fotografic, n-ar fi nicio problemă. Problema este că s-ar putea să mai apară doritori și pe viitor, în sensul în care cineva să fi lipsit de la sesiunile foto cu noul sediul al Judecătoriei Târgoviste (două, până acum) și să vrea neapărat o poză cu “obiectivul”. Așa că poate mai avem parte de o inaugurare, două? Că dacă tot s-a deschis sezonul…

Dincolo de pamflet, să spunem, și de umblatul la seiful de protocol al instituțiilor publice (mult prea doritoare de tăiat de panglici), iată cum a arătat și inaugurarea numărul 1 (n.m.– cea din 14 noiembrie):

P.S.

Nu este sigur că inaugurarea din data de 20 noiembrie a fost și ultima. Umblă vorba cum că ar mai fi doritori, unii ce nu au fost prezenți la niciuna dintre precedentele două inaugurări.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *