Din România reală! Bărbat de 66 de ani ucis, cu lovituri de cuțit, lângă propria casă, de un tânăr de 20 de ani (Bucșani, sat Rățoaia, jud.DB)

Județul Dâmbovița este, din nou, în prim-plan, după ce în noaptea de 22 noiembrie o crimă a îngrozit o întreagă comunitate. Este vorba de locuitorii satului Rățoaia, comuna Bucșani, loc unde un bărbat de 66 de ani a fost găsit decedat (de un vecin) în apropierea casei.

Bărbatul de 66 de ani a fost găsit decedat în apropierea propriei gospodării, de un vecin, ce trecea pe lângă locuința victimei. Persoana decedată era înjunghiată, conform primelor informații. Suspectul principal, în acest caz, este un tânăr de 20 de ani, vecin cu victima, ce se presupune că ar fi venit să fure din locuința decedatului. Conform unor informații din cadrul anchetei, se pare că există incusiv imagini cu acesta părăsind locuința victimei, surprinse de o cameră de supraveghere din zonă.

Conform informațiilor oficiale, furnizate de polițiștii de la IPJ Dâmbovița:

“La data de 22 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost sesizați prin SNUAU 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că o persoană este decedată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în comuna Bucșani, sat Rațoaia, unde, în fața unui imobil au identificat cadavrul unui bărbat de 66 ani, care prezenta o plagă înjunghiată.

A fost constituită echipa complexă de cercetare, care, în urma activităților efectuate sub coordonarea procurorului de caz, au identificat un bărbat de 20 de ani, din comuna Bucșani, bănuit de comiterea faptei.
Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile (n.r.- 23 noiembrie) să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovita, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *