Adevărul? Ăsta-i “adevărul covid-19”. Ai curaj să îl privești? (Atenție! Imagini cu puternic impact emoțional!)

Bântuiți doar de adevărurile personale, într-o lume fără busolă, cei mai mulți dintre noi au tendința de a se autoclaustra într-un spațiu al propriei dreptăți, acolo unde lucrurile sunt croite după propriile idei și “adevăruri absolute”, iar universul exterior reprezintă cel mult o lume paralelă ce, dacă o ingori suficient, va dispărea de sine, ca un coșmar povestit de alții.

Din păcate, “coșmarul” este mai real decât ne place să credem și nu este doar al altora. Mai devreme sau mai târziu ajunge și la noi. Lumea paralelă, a coșmarului ignorat, al altora, a ajuns atât de aproape încât clopotul de sticlă al autoizolării, în propriile “adevăruri”, nu ne mai ajută să putem facem abstracție de ea.

Un dezastru sanitar, cum este ce se petrece în România, în momentul de față, este ceea ce unii ( din ce în ce mai mulți) dintre români trăiesc în aceste zile. Vorbele nu sunt suficiente pentru a descrie, și oricum puțini mai au încredere în ceea ce nu văd cu proprii ochi ( uneori nici atunci). Așa că, poate, următoarele imagini, surprinse de cei de la Recorder, la Camera de Gardă a Spitalului Universitar din București, spun mai multe decât am vrea să știm. Așadar: Urmează imagini cu puternic impact emoțional!

P.S.

Concluziile aparțin, ca de obicei, cititorului. Iar dacă ele concid cu cele exprimate, parțial, în acest articol, nici eventuala mediatizare a acestuia (n.m.-articolul) nu cred că ar face rău cuiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *