(FOTO) Update- Incendiu devastator la Vulcana Băi. O femeie de 70 de ani, prinsă în mijlocul flăcărilor, a decedat

Un incendiu extrem de puternic a izbucnit în dimineața zilei de miercuri, 21 octombrie, la un imobil din localitatea dâmbovițeană Vulcana Băi.

Focul extrem de puternic a izbucnit cu putere în jurul orei 6.00, iar la fața locului au fost solicitati să intervina pompierii de la ISU Dâmbovița. La locul incendiului s-au deplasat pompierii de la detașamentul Pucioasa (cu 2 ASAS. 1 ACI si 1 SMURD). De asemenea si pompierii de la detașamentul Fieni au intervenit cu 1 ASAS.

În casa cuprinsă de flăcări, conform informațiilor furnizate de cei de la ISU Dâmbovița, s-ar fi aflat si o femeie. Până în jurul orei 8.30, aceasta nu fusese găsită de pompieri.

Sursa foto articol-ISU DB

Focul extrem de puternic a mistuit în mare măsură casa (2 nivele,) de la Vulcana Băi, în ciuda intervenției pompierilor. La această oră (ora 9.00) se încearcă îndepărtarea efectelor incendiului și găsirea femeii, ce se presupune că se afla în casă. Cel mai probabil aceasta este decedată.

Update

Femeia, în vârstă de 70 de ani, ce locuia singură în imobilul mistuit de flăcări, a fost găsită decedată în interiorul locuinței.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *