Dramă incredibilă pe DN 1, în județul Prahova. Cinci bărbați au decedat, într-un teribil accident de circulație

O dramă de dimensiuni aproape de neimaginat s-a produs pe DN 1, între Comarnic și Nistorești, în județul Prahova, în dimineața zilei de 18 mai.

La Km 103+900, pe sensul de mers dinspre Brașov înspre Ploiești s-a produs o coliziune extrem de violentă, între 2 autoturisme, un al treilea autoturism fiind acroșat în incident. Cele două mașini implicate în accident erau conduse de doi tineri, unul de 21 de ani iar cel de-al doilea de 34 de ani.

În jurul orei 08:13, pe DN1 la ieșire din Nistorești spre Comarnic.În eveniment au fost implicate 2 autoturisme cu 7 persoane. În urma impactului extrem de violent 5 persoane au rămas încarcerate și 2 au fost rănite. Salvatorii au acționat pentru extragerea victimelor dintre fiarele contorsionate. Imediat după impact, 3 tineri de 18, 20 și 21 de ani și-au pierdut viața. Alte 2 persoane de 31 și 43 de ani au fost găsite în stop cardio-respirator și în ciuda eforturilor salvatorilor acestea au fost declarate decedate de către medicul sosit la locul intervenției.Celelalte 2 persoane au fost rănite si transportate de urgență la spital.

Comunicat ISU Prahova

Toate cele 5 persoane decedate se aflau în mașina condusă de tânărul de 21 de ani. Celelalte 2 victime ale accidentului, o femeie de 33 de ani( traumatisme cranio cerebrale și mai multe fracturi) și un bărbat de 34 de ani ( mai multe traumatisme), șoferul celui de-al doilea autoturism, au fost transportate la spital. Șoferul de 34 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ.

La Locul accidentului a fost mobilizare generală, traficul fiind restricționat în zonă (DN 1) pentru aproape o oră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *