CSM Târgoviște debut cu victorie în noua ediție de campionat (volei feminin)

În condițiile în care mai toate activitățile desfășurate la interior sunt interzise (dat fiind faptul ca incidența cazurilor de coronavirus a depășit cu mult 3 cazuri la mie) la Târgoviște, totuși, a avut loc debutul noi ediții a primei ligi de volei feminin.

În condiții oarecum stricte (accesul spectatorilor este interzis) la Sala Sporturilor din localitate are loc primul turneu al Diviziei A1 ( CSM Târgoviste, U Cluj și CSO Voluntari).

Prima partida din turneul (31 oct.-2 nov) de la Târgoviște a opus echipa locală, CSM, și U Cluj (echipă ce ar fi trebuit sa organizeze turneul, dar care a refuzat să facă acest lucru, din cauza cazurilor numeroase de îmbolnăvire din Cluj Napoca, incidență, de asemenea, peste 3 cazuri la mie).

Partida de sâmbătă, 31 octombrie, singura a zilei, din cadrul turneului, nu a avut niciun istoric. Echipa gazdă, o echipă cu mai multe straniere decât românce, a dominat meciul de la început până la final, în vreme ce echipa oaspete (formată exclusiv din jucatoare românce) a încercat doar să limiteze proporțiile scorului.

Rezultat final, după 58 de minute de joc:

CS Municipal Târgoviște – CS U NTT Data CLuj Napoca 3-0 (25-12; 25-15; 25-16)

De la gazde s-au remarcat: G.Dimitrova-17 puncte și H.Casanova-14 puncte, cele mai bune marcatoare ale partidei.

Următorul meci al turneului opune, duminică, 1 noiembrie, CSO Voluntari și CS U NTT Cluj Napoca , în vreme ce luni, 2 noiembrie, va avea loc ultima partida a turneului, cea dintre CSM Târgoviste si CSO Voluntari.

Sursa foto articol-captură transmisiune facebook (CSM Târgoviște)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *