Copil de 9 ani, prins sub o placă de beton, căzută de pe o casă, la Bălteni

La un pas de tragedie! Un copil de doar 9 ani a fost prins sub o placă de beton, ce a căzut de pe o casă dezafectată, lângă care minorul se juca. S-a întâmplat la Bălteni, în Dâmbovița, la orele amiezii (16 octombrie 2020). Copilul a fost transportat de urgență la spitalul (SJUT) din Târgoviște. Se pare că a avut noroc și nu este foarte grav rănit.

Incidentul a avut loc, conform celor declarate de polițistii de la IPJ Dâmbovița, pe raza localitații Bălteni, la eveniment fiind solicitați să intervină polițiștii de la Poliția Orașului Răcari.

Echipa de cercetare a constat că minorul de 9 ani, în timp ce se juca în zona unei clădiri dezafectate, a fost rănit de o placă de beton desprinsă din acoperișul unei clădiri.

Sursa foto-captură live facebook/Columna TV

La locul incidentului au intervenit și pompierii de la ISU Dâmbovița prin detașamentul Titu (1 ASAS,1 Descarcerare, 1 SMURD) și G.I. Răcari (1 ASAS, 1 SMURD). Pâna la sosirea pompierilor, copilul a fost extras de sub placa de beton. O ambulață SMURD l-a preluat și l-a transportat de urgență la spital.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art.196 din Codul Penal, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *