CJ Dâmbovița: (Video) Amenințări “voalate” pentru cine îndrăznește să voteze împotriva proiectelor propuse de președintele instituției!?

Într-o ședință de consiliu județean, în Dâmbovița, în care s-au votat ajutoarele financiare pentru persoanele ce au rămas fără case, la Crevedia, în urma exploziilor de la stația ilegală de GPL, din localitate (vezi mai jos link către postare facebook, Valahia Media) s-a mai petrecut un “eveniment” ce, cu siguranță, a scăpat atenției generale.

În final de ședință, într-o reacție ce mai degrabă ar duce cu gândul către Coreea de Nord, președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan (n.m. în același timp și președinte PSD Dâmbovița) a reacționat extrem de negativ, chiar dacă, aparent, cu zâmbetul pe buze, în momentul în care două proiecte de pe ordinea de zi au primit și două voturi “împotrivă” (n.m.proiectele, ce vizau numiri în CA-urile unor societăți din subordinea CJ Dâmbovița, au beneficiat de vot secret, conform procedurilor, în astfel de cazuri). De remarcat este că, respectivele proiecte, au primit câte 23 de voturi “pentru” și doar câte două “împotrivă”, acestea nefiind nicidecum într-un pericol real de a nu fi aprobate.

Foto: Momentul în care “dizidenții”, de la CJ DB, sunt anunțați că au fost identificați, chiar dacă s-au “ascuns” în spatele unui vot secret

Chiar și în aceste condiții, Corneliu Ștefan, probabil obișnuit cu majorități absolute, ca în dictaturile ce “se respectă”, a reacționat: “Să nu creadă cineva că nu le cunosc pe cele (n.m.-persoanele) care au votat împotrivă !!! “. Iată momentul:

Trebuie precizat și faptul că în Consiliul Județean Dâmbovița NU EXISTĂ OPOZIȚIE, fiind create toate premisele pentru ca ceea ce este definit ca o dictatură să se și întâmple. Asta pentru că, din structura de consilieri fac parte doar PSD (majoritate simplă, 17), PNL (13) și PRO România (4). În condițiile în care PNL (parteneri de guvernare) nu votează niciodată împotriva proiectelor PSD (toate), iar PRO România mai figurează doar cu un nume distict, în realitate, formațiunea fiind o anexă a PSD ( n.m.- mai ales de când liderul partidului, Adrian Țuțuianu, s-a înscris în organizația PSD sector 3, din București), una ce nu are nimic de obiectat, evident, vreodată, se poate concluziona că doar PSD propune și votează, la CJ Dâmbovița, fără ca reprezentanții formațiunii să fie deranjați măcar cu o întrebare, de alți colegi din structura consiliului județean.

În aceste condiții, reacția președintelui CJ Dâmbovița ( n.m.– președinte și al PSD Dâmbovița), una din categoria “aveți grijă că <v- am notat> și voi lua măsuri!”, la adresa celor ce au “îndrăznit” să voteze “împotrivă” (doar la votul secret), la două proiecte de hotărâre, spune multe despre ceea ce se întâmplă la nivel administrativ, în Dâmbovița. Județul părând a fi unul complet “confiscat” de un singur partid, de voința și decizia unei singure persoane, mai bine spus.

1 Reply to “CJ Dâmbovița: (Video) Amenințări “voalate” pentru cine îndrăznește să voteze împotriva proiectelor propuse de președintele instituției!?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *